Laurent de Brunhoff

Mitt namn är Laurent de Brunhoff och jag är 28 år gammal. Jag är gift och har en dotter som just fyllt 6 år. Min fru heter Corinne du Rouxe och min underbara dotter Christine. Jag jobbar som arkitekt och det är mina drömmars jobb. Jag jobbar åt en byrå som kallas ”Formatique Les Architecte” som ligger ungefär 10 minuters promenad från mitt hem.

Min mamma är världens bästa mamma jag hade en svår uppväxt men min mamma gjorde allt för mig och kommer alltid att älska henne. Så här är det, min mamma fick mig när hon var bara 17 år gammal min pappa stack iväg för att han inte klarade att försörja sin familj och lämnade mig och mamma. Mamma går vid namn Magdalena de Brunhoff och hon är 45 år gammal och kommer från en adlig familj. Jag är det enda barnet och har alltid varit vid det laget, alltså ensam men det är inte något som har varit ett problem. Jag tycker det är skönt att vara ensam ibland.

Jag växte upp södra Frankrike utanför Montpellier i en liten by som kallas Arges. Varför jag valde arkitektyrket var för att jag alltid har velat skapa något som gör andra glada, och så har jag alltid haft en talang för att vara kreativ och fantasifull. Jag tror nu att jag berättat allt som finns att veta.

Undertecknat

Laurent de Brunhoff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s