Paul Bonrget

Jag heter Paul Bonrget och jag är 32 år gammal och jag har en fru som heter Henriette. Hon jobbar hemma. Vi har två söner, den ena är 12 år och han heter Henrik. Min andra son som är heter Christian är 14 år gammal.

Jag är en fiskare, jag jobbar från morgonen till kvällen. Jag har 2 män som jag jobbar tillsammans med. Vi delar på det vi fångar. Jag bor i Dieppe, det ligger ganska nära havet. Jag går ungefär tio minuter för att komma till havet. Jag och mina män samlar pengar till att köpa större båt och större fiskenät.

Min familj mår sämre och sämre. Jag försöker fiska så länge jag kan, men det är oftast dåligt väder. På vintern så har vi inte mycket att äta för att det inte går att fiska då, men vi försöker att spara lite extra mat under hösten.

 Christian jobbar som svärdsmakare i Paris, han försöker skicka pengar nästan varje månad. Han brukar komma hem två veckor varje år mitt i maj. Men jag skulle vilja flytta till Paris och jobba med Christian. Om jag lyckas att fånga mycket fisk detta år så tänker jag och min fru flytta till Paris och sälja fisk. Senare ska jag jobba med min son.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s